Andre services

– Netbank, udlejning, investering, mindre erhvervsdrivende, foredrag, undervisning, skatteoptimering

Der er uendelig mange ting at hjælpe med omkring økonomi og der kan derfor ikke stilles priser op for det alle situationer. Kontakt mig endelig for en konkret pris hvis du fx har et simpelt spørgsmål eller hvis det er flere services du gerne vil have udført samtidig, så finder jeg den helt rigtige pris til dig.

Netbank, Konti, kort, budget mm.

Opsætningen af økonomi i forhold til overførsler mellem konti og hvordan de enkelte konti bruges kan skabe overblik i hverdagen. Det kan både være aktuelt hvis du bor alene eller i er flere. Der er også forskel på kort og forsikringer tilknyttet banken, og der kan være behov for at finde den rigtige løsning omkring dette.

Udlejning af bolig

I forbindelse med ejendomsmægleruddannelsen har jeg været til eksamen i lejeloven. Jeg kan bistå med rådgivning omkring lejekontrakt og udfærdigelse af denne. Der kan være særlige regler omkring tidsbegrænset lejekontrakt eller forlængelse af lejekontrakt som kan være afgørende.

Investeringsrådgivning til private

Jeg har erfaring inden for køb af værdipapirer for private. Dette gælder både for egne penge og fra pensionsopsparinger. Der er aktier, obligationer og investeringsbeviser som jeg kan lave en vurdering af. Jeg har også kontakte til en investeringsrådgiver der yder uvildig rådgivning og håndterer handler på daglig basis, hvis det er den løbende pleje der ønskes. Jeg kan hjælpe med overblik og evt. et konkret forslag.

Mindre erhvervsdrivende

Økonomien i virksomheden og den private økonomi hænger ofte meget tæt sammen. Hvornår skal jeg trække penge ud? Betaler jeg den rette skat mm. Jeg har fra min tid i banken vurdereret regnskaber kunderne har indleveret. Nu laver jeg mit eget regnskab og samtidig er jeg bogholder for nogle enkelte. Jeg har afsluttet uddannelse i 2021 som bogholder og har kontakt til revisor som jeg kan spørge til råds ved specielle tilfælde. Jeg er som udgangspunkt ikke interesseret i at være bogholder for flere, men i forbindelse med rådgivning kan råd og tilretninger evt. være relevant. Herunder beskatning af fri bil, køb af telefoner og betaling af telefon og internet.

Foredrag og undervisning

Foredrag og undervisning udfærdiger jeg også gerne til den enkelte situation. Det kan være en ide med en orientering på et personale i en virksomhed eller en mindre gruppe af førstegangskøbere der gerne vil vide med om forløbet i et boligkøb. Jeg er åben for forskellige opgaver og ser frem til et en tid hvor opgaverne ikke er ens.

Skatteoptimering

Har du spørgsmål til din skat eller ønsker du at skatteoptimere? Fx kan du være i tvivl om det kan betale sig at indbetale ekstra på pension. Hvor meget fradrag og dermed værdi vil det give dig? Hvorfor har jeg fået en restskab? Hvordan udfylder jeg forskudsopgørelse for næste år?

 

Bankskifte
Andre services

Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Bag Møllen 1
6700 Esbjerg

tlf: 30 20 33 13
email: lea@leajacobi.dk

Lea Jacobi

Har du brug for økonomisk rådgivning? Ring til mig i dag