Om mig – Lea Jacobi

– Masser af erfaring og relevante uddannelser

Jeg har arbejdet knap 20 år i banker og sparekasse hvor jeg har oparbejdet en stor erfaring bl.a. med rådgivning af privatkunder. I denne periode har jeg samtidig fået en dyb indsigt i hvordan de forskellige pengeinstitutter arbejder internt og behandler henvendelser, lovgivning mm.
Uvildig rådgivning af privatkunder: Målrettet, kompetent og med smil på læben i alt hvad jeg foretager mig.

Formår at holde fokus og at give drømmene ben at gå på via konkrete og realistiske tiltag.
Jeg kan både nørde i og skabe overblik over komplekse situationer og er god til at formidle, det jeg ser.
Rådgivning inden for finansiering af bolig, pension, arv, kreditvurdering, investering, tinglysning og valg af pengeinstitut.

Mine arbejdsopgaver har gennemtiden været alt fra opfyldning af pengeautomater, ledelse, rådgivning, uddannelse af personale til udfærdigelse af forretningsgange. Det har altid interesseret mig at få det bedste frem i mennesker, hvorfor jeg har prioriteret at kunder og personale har haft de bedste vilkår.

Det har altid interesseret mig at lære nyt, hvorfor listen over uddannelse er længere end nødvendigt for at varetage de jobs jeg har haft. Dette hænger også sammen med mit konkurrencegen og ønsket om at være en af de bedste. Jeg har fx i forbindelse med Akademiuddannelsen i Finansielrådgivning taget nogle ekstra fag og sammen med erfaring fra Grønland fået uddannelsen som ejendomsmægler og noteret ret til at drive ejendomsmæglervirksomhed ved erhvervs- og selskabsstyrelsen.

Jeg er født i 1982 og opvokset i Esbjerg sammen med mine forældre og 3 brødre. De to vigtigste personer i mit liv er min datter Alma som er født i 2014 og min søn Niels fra 2016.

Jeg er meget struktureret og løsningsorienteret i min måde at arbejde på, og samtidig har jeg godt evner til at formidle svært stof overfor personer der ikke har det samme kendskab som jeg selv. Jeg skiller mig ud fra den ”typiske” rådgiver ved at være en kvinde i sin bedste alder og med humor.

CV Lea Jacobi
Lea Jacobi

Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Bag Møllen 1
6700 Esbjerg

tlf: 30 20 33 13
email: lea@leajacobi.dk

Har du brug for økonomisk rådgivning? Ring til mig i dag