Ejendomssalg

– Har du fundet en køber til dit hus? Jeg klarer alt det praktiske

Har du fundet en køber til dit hus, sommerhus, lejlighed eller hvad det nu kan jeg klare alt det praktiske. Købsaftale, skøde, fortrydelsesret mm. har jeg styr på og jeg kan udfærdige alle papirer og udfører tinglysningen. Herunder tilbud om betaling af ejerskrifteforsikring, refusionsopgørelse mm. Jeg er uddannet ejendomsmægler og kender derfor lovgivningen mm., også i forhold til udlejning mm.

Vi taler omkring friværdi og gæld i ejendommen. Hvordan indfries gælden på den bedste måde, hvis det er aktuelt at tale om.

Ønsker du at sælge kan jeg være behjælpelig med beskrivelse af ejendommen, indhentning af diverse dokumenter mm. billeder til facebook mm., sådan en evt. privat køber kan findes.

Salg til børn, forældre eller andet er også tit aktuelt og det er også noget jeg kan hjælpe med. Forældrekøb hvor barnet skal overtage ejendommen, et ældre par eller en enlig hvor det er fordelagtigt at børnene køber ejendommen og forældrene bor til leje. Det sidste kan give en formue videre til børnene samtidig med at forældrene evt. kan modtage boligsikring mm.

Ejendom
Økonomi hushandel

Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Bag Møllen 1
6700 Esbjerg

tlf: 30 20 33 13
email: lea@leajacobi.dk

Lea Jacobi

Har du brug for økonomisk rådgivning? Ring til mig i dag