Gældsramt

– Kan du ikke overse regninger eller din gæld, kan jeg hjælpe dig med rådgivning.

Ingen økonomi er for stor eller lille til at få hjælp. I forbindelse med mine job i banker har jeg i perioder arbejdet særligt meget med kunder med det som bankerne kalder for en ”svag” økonomi. Jeg ved derfor hvordan bankerne ser på det. I forbindelse med at jeg yder frivillig gældsrådgivning på Cafe paraplyen i Esbjerg har jeg stiftet bekendtskab med endnu flere der af den ene eller anden årsag er kommet i en situation hvor de ikke har mulighed for at betale deres udgifter til gæld. Jeg har indblik i hvornår det kan være en ide at søge en gældssanering og hvordan det foregår. Som konsulent kan jeg tilnyttes kommunen og hjælpe borgere der af den ene eller anden årsag ha brug for sparring og hjælp med deres økonomi.

Jeg giver dig overblik over din økonomi og det kan være en lettelse at se det hele samlet. Så vurderer vi dine muligheder for at betale tilbage og lave aftaler med dem du/I skylder penge til. Vi kigger både på privat gæld og offentlig gæld fra fx skat, bøder mm. Jeg kan lave et oplæg til forhandling af rentenulstilling eller evt. gældseftergivelse, sådan der kan findes en løsning der kan accepteres af både kunden og bankerne.

Kender du en der har brug for hjælp kan du evt. tage med til mødet og du kan også være 100% uden for indflydelse men bare lave en henvisning. Fx kan man give sådan en gennemgang i gave og samtidig vide at man ikke selv får indblik i økonomien men blot at vedkommende er i gode hænder og får hjælp. Kontakt mig endelig hvis det kan give afklaring og vi kan sammen finde en løsning.

 

Bankskifte
Gældsramt

Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Bag Møllen 1
6700 Esbjerg

tlf: 30 20 33 13
email: lea@leajacobi.dk

Lea Jacobi

Har du brug for økonomisk rådgivning? Ring til mig i dag