Skilsmisse

– Økonomi i forbindelse med skilsmisse og separation

Behovet for rådgivning er det samme om man er gift eller samlevende og går fra hinanden. Jeg kan hjælpe dig/jer hvor beslutningen er taget og der skal laves en aftale omkring konkrete værdier mm. Rådgivning er 100% diskret og jeg sætter en ære i at overholde min tavshedspligt. Overvejer du at gå fra din kæreste/ægtefælle eller vil du gerne vide hvordan din økonomi ser ud hvis din kæreste/ægtefælle skulle give dig besked om at samlivet skal ophøre kan jeg hjælpe.

I forbindelse med overvejelserne kan jeg klarlægge om det er muligt at overtage hus, bil mm. og modsat hvordan det ser ud hvis værdierne ikke overtages. Er beslutningen taget kan jeg være behjælpelig med en samtale med jer begge omkring omdeling eller enkeltvis. Samtidig kan jeg også sørge for det praktiske med bodeling, købsaftaler, tinglysning mm., sådan at det aftalte sker i virkeligheden. Jeg kan have kontakt til banken og evt. ejendomsmægler.

Der er ingen familieforhold og historik der er ens. Alle er velkomne for en snak omkring muligheder mm., og jeg kan i hvert enkelt tilfælde vurderer – hvad jeg kan hjælpe med.

Bankskifte
Skilsmisse økonomi

Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Bag Møllen 1
6700 Esbjerg

tlf: 30 20 33 13
email: lea@leajacobi.dk

Lea Jacobi

Har du brug for økonomisk rådgivning? Ring til mig i dag