Bankskifte

– Uafhængig rådgivning og gennemsyn af dine bankaftaler.

Står du foran en større investering eller er du/I I tvivl om I betaler for meget for i gebyr og rente kan jeg hjælpe med uafhængig rådgivning. I kan spare penge på bankforretninger ved at have den rigtige sammensætning og her skal se på opsparing, lån i hus, bil mm. Det behøver ikke være kompliceret at finde den billigste og bedste bank for jer, da jeg laver benarbejdet – samtidig behøver det heller ikke være kompliceret reelt at flytte når alle vilkår er aftalt og kontakten går via mig. Jeg har forhandlet mig til gode priser fra en start og vil derfor som udgangspunkt kunne sørge for en besparelse for kunde som vi begge får glæde af.

I forhold til valg af bank kan jeg også rådgive jer i forhold til om rådgiveren passer til jeres personlighed og værdier hvis det er afgørende for jer. Vi er alle forskellige og kommunikerer forskelligt hvorfor det er vigtigt at kemien også passer når man skifter bank.

Det vil være forskelligt fra person til person hvilken bank der vil være bedst. Nogle banker er bedre til boligejere og andre har fx særlige vilkår for andelsboliger eller mindre erhvervsdrivende. Jeg har ikke nogen banker eller sparekasser jeg modtager nogen form for provision fra. Jeg kender personerne i bankerne og forhandler på kundens vegne og jeg har derfor ingen interesse i hvilket pengeinstitut kunden vælger. Jeg modtager ikke provision fra den enkelte bank, da mit eneste fokus er at min kunde får den bedste og løsning og uvildig rådgivning.

Bankskifte
Rådgivning bankskifte

Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Bag Møllen 1
6700 Esbjerg

tlf: 30 20 33 13
email: lea@leajacobi.dk

Lea Jacobi

Har du brug for økonomisk rådgivning? Ring til mig i dag