Ejendomskøb

– Økonomisk rådgivning til finansiering af drømmeboligen

Har du/I fundet drømmeboligen eller skal I have hjælp til at finde den? Kontakt mig endeligt da jeg kan hjælpe med at afdække ønsker og behov for selve boligen og samtidig kan jeg gennemgå økonomien før og efter huskøb med jer. Hvor meget er den rigtige udbetaling og fx hvordan får du/I smartest penge i hånden til renovering mm.

Vi gennemgår først den nuværende økonomi som er udgangspunktet og drøfter muligheder i forbindelse med køb. I denne pakke indgår en snak omkring finansiering. Skal jeg indhente konkrete tilbud fra banker er det en ekstra service. Jeg kan tilbyde at stå for forhandlingen omkring en pris på et hus, hvilket kan være meget fordelagtigt hvis man selv er meget ”forelsket” i huset og vil have det for en hver pris. Jeg vil også komme med min vurdering af det eller de tilbud i selv har fået fra jeres bank omkring rentesatser og gebyrer. Jeg læser købsaftale igennem og taler med jer omkring ting jeg mener er ”unormale” eller specielle. Jeg er uddannet ejendomsmægler og kenderfor til praksis og lovgivning på området.

Har du fundet huset og sælgeren uden om en ejendomsmægler – fx på Facebook kan jeg klarer alt det praktiske. Købsaftale, tilbud om ejerskrifteforsikring, refusionsopgørelse mm., sådan alt ”går efter bogen” og opfylder lovens krav. Se mere under ejendomssalg da det typisk er sælgeren der udvælger en til at lave skøde, købsaftale mm.

Jeg arbejder på et koncept der skal hjælpe boligkøbere med at finde det rigtige hus. Prioritering af beliggenhed, størrelse og stand på boligen. Jeg kan hjælpe med at I er helt ”skarpe” på hvad I ønsker og dermed kan træffe en hurtig beslutning i et ”hurtigt” boligmarked. Det er tit noget med kompromisser og derfor er det ekstra vigtigt at kunne prioritere. Konceptet er under udarbejdelse og ønsker i denne rådgivning og sparring er i velkomne til at kontakte mig og I kan være med i processen om den endelige udvikling.

Forældrekøb kan I nogle tilfælde være den bedste løsning eller køb til udlejning generelt. Dette kan jeg også kontaktes omkring.

Ejendom
Økonomi hushandel

Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Bag Møllen 1
6700 Esbjerg

tlf: 30 20 33 13
email: lea@leajacobi.dk

Lea Jacobi

Har du brug for økonomisk rådgivning? Ring til mig i dag