Services

– Hvad kan jeg tilbyde dig?

Jeg yder uvildig økonomisk rådgivning. Jeg er uddannet bankrådgiver, ejendomsmægler og har en HD i finansiering ud over 20 års erfaring med rådgivning af private og mindre erhvervsdrivende. Det er derfor muligt at spørge mig om hvad som helst inden for økonomi mm.

De enkelte services er beskrevet hver for sig. Den indledende snak er altid gratis og jeg giver gerne et uforpligtende tilbud. Jeg giver altid en skriftlig rådgivningsaftale, hvor det bl.a. er beskrevet hvad du som kunde får, hvilken information jeg skal bruge og prisen for det. Der er mulighed for underskrift med kuglepen eller med nem-id. Når rådgivningsaftalen er accepteret, går jeg i gang med at undersøge og hjælpe. I ”oversigt over sevices” ses det at alle tilbud omfatter en indledende snak, hvilket kan være flere samtaler, en rådgivningsaftale, et møde og et skriftligt referat. Møderne kan holdes fysisk hos dig privat eller på din arbejdsplads. Møderne kan også foregå diskret hos mig i Esbjerg, eller online fx via teams eller skype.

Jeg kan hjælpe både erfarne og uerfarne med sparring og rådgivning ved økonomiske beslutninger. Det kan være aktuelt for både enlige, par og familier der ønsker en faglig sparringspartner.

Sammensætningen eller opbygningen af en økonomi har betydning for ens råderum og udgift til rente og gebyr. Er det bedst med et billån eller en boligkredit? Når de rigtige bankforretninger er sammensat, er rente og gebyr vigtige og jeg kender bankernes måde at arbejde på og sætte priser på, hvorfor jeg kan hjælpe med indhente og vurderer pris individuelt og uvildigt for hver enkelt kunde.

Jeg kan sikre at du som kunde får de bedste bankforretninger, fx ved at få tilbud fra banker. I forbindelse med omlægning af kreditforeningslån kan jeg rådgive omkring valg af lån og se helheden i forhold til gebyr, afdragsfrihed og bidragssats.

Ændringer i livet kan behov for overblik over økonomien. I forbindelse med pensionering, skilsmisse, dødsfald eller andre større ændringer er der aflastning og tryghed i at have en økonomisk rådgiver. Ældre kan også have glæde af at få fremlagt forslag til at undgå negativ rente fx ved investering i sommerhus, værdipapirer eller gave til børn, og samtidig sikre sig at der er ”penge nok”.

Fast ejendom har min interesse og derfor ser jeg også frem til at hjælpe kunderne på plads i deres nye hjem. Det vil sige gennemgang af beregninger og økonomi før og efter. Eventuel sparring omkring valg af beliggenhed kontra størrelse og stand. Overvejer du nybyggeri er jeg også behjælpelig med rådgivning omkring fordele og ulemper ved valg af typehus kontra selv at være bygherrer mm. Der er mange faldgruber ved nybyggeri der kan trække processen ud og derfor er det vigtigt med rådgivning og sparring.

I forbindelse med at man sælger en bolig på nettet kan jeg være behjælpelig med at det praktiske omkring købsaftale, ejerskifteforsikring og tinglysning mm. Privatpersoner der ønsker at købe et hus til udlejning eller leje nuværende hus ud kan også have behov for råd. Her kan jeg fx hjælpe med lejekontrakter og budget for udlejningen.

En kunde kontakter mig og fortæller hvad deres drøm eller udfordring er. Der laves en rådgivningsaftale og jeg indhenter diverse oplysninger til brug for beregning mm. Der aftales møde hvor mine beregninger og forslag gennemgås og der udleveres/sendes et referat. Diverse aftaler kan underskrives elektronisk.

Jeg kan tale med alle og respekter alle. Det er derfor ikke en hindring hvis du eller dine nærmeste har et misbrug eller en psykisk sygdom. Jeg har erfaring med alkoholikere, shopaholics, angst, demens mm., så lad endelig ikke dette holde dig tilbage.
Har du brug for flere services laver jeg en pris specielt til dig. Det vil ofte være sådan tingene påvirker hinanden sådan, at vi skal se op flere emner.

Økonomi service

Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Bag Møllen 1
6700 Esbjerg

tlf: 30 20 33 13
email: lea@leajacobi.dk

Lea Jacobi

60+

Skilsmisse økonomi

Skilsmisse

Økonomi hushandel

Ejendomshandel

Rådgivning bankskifte

Bankskifte

Gældsramt

Gældsramt

Andre services

Andres services

Har du brug for økonomisk rådgivning? Ring til mig i dag